Relatii de reprezentare

Prin intermediul portalului se pot depune dosare atat in nume propriu cat si pentru terte persoane. Pentru a depune dosare in numele tertilor, datele acestora vor trebui introduse de fiecare data. In cazul in care depuneti dosare in mod repetat in numele unei terte persoane (fizice sau juridice), puteti folosi aceasta sectiune pentru a defini "sabloane" de date, pe care le veti putea folosi ulterior la crearea dosarului, scurtand astfel timpul necesar completarii dosarului.

Prin urmare subliniem faptul ca definirea unui astfel de sablon nu are o implicatie legala, dovada relatiei efective de reprezentare (scanare a imputernicirii sau a altui document ce va permite o astfel de actiune) devenind in aceste situatii un document necesar la dosar.

Relatii definite

Facilitatea "Relatii de reprezentare" are rolul de a va usura activitatea de depunere a dosarelor, in cazul in care depuneti in mod repetat dosare in numele unor terti. Detaliile inregistrate aici vor putea fi folosite in sectiunile de "Solicitant" si "Cosolicitanti" din cadrul unui dosar, dar va reamintim faptul ca depunerea unui dosar in numele unui tert necesita in general prezenta unei imputerniciri la dosar.

Nu aveti profiluri de persoane reprezentate salvate.