Legislatie
Legislatia ce acopera activitatea institutiei Arhitect Sef din cadrul Consiliului Judetean Prahova
Prezentare structura Arhitect Sef
Prezentarea serviciilor din cadrul structurii Arhitectului Sef si a atributiilor acestora
Ultimele Autorizatii si Certificate emise
Listele cu Autorizatiile de Construire / Desfiintare si Certificatele de Urbanism emise in ultima luna calendaristica

Bine aţi venit!

Vă mulţumim că aţi accesat portalul Structurii Arhitect Şef din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, creat în cadrul proiectului SIUGRC - "SISTEM INTEGRAT DE URBANISM PENTRU GESTIONAREA RELAŢIEI CU CETĂŢENII".

Proiectul a fost finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE) 2007 – 2013, Axa Prioritară III "Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru Sectoarele Privat şi Public", Domeniul de Intervenţie 2 "Dezvoltarea şi Creşterea Eficienţei Serviciilor Publice Electronice".

Pus la dispoziţia dumneavoastră pentru a va facilita relaţia cu Consiliul Judeţean Prahova în domeniul urbanism şi amenajarea teritoriului, Portalul SIUGRC vă oferă următoarele servicii electronice:

Paginile care prezintă informaţii de interes general sunt accesibile în mod direct vizitatorilor, pentru accesarea celorlalte pagini fiind necesară înscrierea şi autentificarea în sistem.

În plus, pentru explicitarea paşilor din procedura de lucru cu acest portal, aveţi la dispoziţie tutoriale video accesibile atat din secţiunea Linkuri utile, cat si in context, in paginile portalului.

Vă mulţumim încă o dată ca vă aflaţi pe pagina portalului Sistemului Integrat de Urbanism pentru Gestionarea Relaţiei cu Cetăţenii (SIUGRC), pe care veţi fi oricând binevenit!

Luminiţa IATAN,-
Arhitect Şef

PROGRAM DE LUCRU

Programul de lucru cu cetăţenii - BIROUL UNIC  (intrarea B, et. 4, cam. 411)
Luni Marti Miercuri Joi Vineri
8.00 - 13.00 8.00 - 13.00 8.00 - 13.00 8.00 - 13.00    -

Noutati

«Înapoi

SIUGRC – exemplu de bună practică în Lituania

In perioada 3-4 octombrie a avut loc la Vilnius, Lituania, cea de-a 7-a editie a Conferintei Calitatii, "Spre o administratie publică responsabila".

Agentia Natională a Functionarilor Publici a organizat in perioada martie – mai 2013 selectia cazurilor de buna practica din Romania. Dintre institutiile si autoritatile publice romanesti s-au evidentiat astfel două cazuri, cele prezentate de Consiliul Judetean Prahova si Consiliul Judetean Galati. Numai primul a avut sansa prezentarii la Vilnius.

Astfel, in cadrul pilonului tematic „Abordarea orientata spre cetatean/beneficiar in administraţia publica", Consiliul Judetean Prahova a prezentat joi, 3 octombrie 2013, Sistemul Integrat de Urbanism pentru Gestionarea Relatiei cu Cetateanul (SIUGRC).

Acelasi proiect al institutiei noastre a fost inscris si in Competitia celor mai bune practici in administratia publica din Romania. Fiind inscris in cadrul pilonului II al acesteia, el este nominalizat pentru premiere la cea de-a VI-a editie a Conferintei internationale "Inovatie si calitate in sectorul public", manifestare care va avea loc in perioada 17-19 octombrie 2013 la Predeal.