Legislatie
Legislatia ce acopera activitatea institutiei Arhitect Sef din cadrul Consiliului Judetean Prahova
Prezentare structura Arhitect Sef
Prezentarea serviciilor din cadrul structurii Arhitectului Sef si a atributiilor acestora
Ultimele Autorizatii si Certificate emise
Listele cu Autorizatiile de Construire / Desfiintare si Certificatele de Urbanism emise in ultima luna calendaristica

In atentia utilizatorilor acestui portal

Incepand din data de 01.06.2023, portalul SIUGRC (Sistem Integrat de Urbanism pentru Gestionarea Relatiei cu Cetatenii) nu va mai fi operational si conturile de utilizator nu vor mai putea fi folosite. Utilizatorii actuali isi vor crea conturi de utilizatori pe noua platforma.

Aceasta platforma a fost creata in cadrul proiectului Sistem  Informatic Integrat format din Urbanism si Amenajarea Teritoriului, Cai rutiere judetene, portal Web.

Accesabil la adresa https://saas.ingeea.ro/Ingeea_CJPrahova_Public/Account/Login,

Portalul de servicii electronice din domeniul urbanismului, furnizate de Consiliul Judetean Prahova, va permite depunerea in mediu exclusiv electronic a urmatoarelor solicitari:

-        Cerere Certificat de Urbanism

-        Cerere prelungire Certificat de Urbanism

-        Cerere Autorizatie de Construire

-        Cerere prelungire Autorizatie de Construire

-        Cerere pentru eliberarea Certificatului de Atestare a Edificarii Constructiei

-        Comunicarea privind inceperea executiei lucrarilor

-        Comunicare privind terminarea executiei lucrarilor

-        Cerere aviz CTATU

Hartile si datele care prezinta informatii de interes general din domeniul urbanismului sunt accesibile - in mod direct vizitatorilor, fara a fi necesara inregistrarea si autentificarea in sistem – la adresa: https://saas.ingeea.ro/Ingeea_CJPrahova_Public/Map/MapRun?idMap=5

 

 Arhitect Sef

Program de lucru

Programul de lucru cu cetăţenii - BIROUL UNIC  (intrarea B, et. 4, cam. 411)
Luni Marti Miercuri Joi Vineri
8.00 - 13.00 8.00 - 13.00 8.00 - 13.00 8.00 - 13.00    -

Noutati

«Înapoi

SIUGRC – exemplu de bună practică în Lituania

In perioada 3-4 octombrie a avut loc la Vilnius, Lituania, cea de-a 7-a editie a Conferintei Calitatii, "Spre o administratie publică responsabila".

Agentia Natională a Functionarilor Publici a organizat in perioada martie – mai 2013 selectia cazurilor de buna practica din Romania. Dintre institutiile si autoritatile publice romanesti s-au evidentiat astfel două cazuri, cele prezentate de Consiliul Judetean Prahova si Consiliul Judetean Galati. Numai primul a avut sansa prezentarii la Vilnius.

Astfel, in cadrul pilonului tematic „Abordarea orientata spre cetatean/beneficiar in administraţia publica", Consiliul Judetean Prahova a prezentat joi, 3 octombrie 2013, Sistemul Integrat de Urbanism pentru Gestionarea Relatiei cu Cetateanul (SIUGRC).

Acelasi proiect al institutiei noastre a fost inscris si in Competitia celor mai bune practici in administratia publica din Romania. Fiind inscris in cadrul pilonului II al acesteia, el este nominalizat pentru premiere la cea de-a VI-a editie a Conferintei internationale "Inovatie si calitate in sectorul public", manifestare care va avea loc in perioada 17-19 octombrie 2013 la Predeal.