Legislatie
Legislatia ce acopera activitatea institutiei Arhitect Sef din cadrul Consiliului Judetean Prahova
Prezentare structura Arhitect Sef
Prezentarea serviciilor din cadrul structurii Arhitectului Sef si a atributiilor acestora
Ultimele Autorizatii si Certificate emise
Listele cu Autorizatiile de Construire / Desfiintare si Certificatele de Urbanism emise in ultima luna calendaristica

Bine aţi venit!

Vă mulţumim că aţi accesat portalul Structurii Arhitect Şef din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, creat în cadrul proiectului SIUGRC - "SISTEM INTEGRAT DE URBANISM PENTRU GESTIONAREA RELAŢIEI CU CETĂŢENII".

Proiectul a fost finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE) 2007 – 2013, Axa Prioritară III "Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru Sectoarele Privat şi Public", Domeniul de Intervenţie 2 "Dezvoltarea şi Creşterea Eficienţei Serviciilor Publice Electronice".

Pus la dispoziţia dumneavoastră pentru a va facilita relaţia cu Consiliul Judeţean Prahova în domeniul urbanism şi amenajarea teritoriului, Portalul SIUGRC vă oferă următoarele servicii electronice:

Paginile care prezintă informaţii de interes general sunt accesibile în mod direct vizitatorilor, pentru accesarea celorlalte pagini fiind necesară înscrierea şi autentificarea în sistem.

În plus, pentru explicitarea paşilor din procedura de lucru cu acest portal, aveţi la dispoziţie tutoriale video accesibile atat din secţiunea Linkuri utile, cat si in context, in paginile portalului.

Vă mulţumim încă o dată ca vă aflaţi pe pagina portalului Sistemului Integrat de Urbanism pentru Gestionarea Relaţiei cu Cetăţenii (SIUGRC), pe care veţi fi oricând binevenit!

Luminiţa IATAN,-
Arhitect Şef

PROGRAM DE LUCRU

Programul de lucru cu cetăţenii - BIROUL UNIC  (intrarea B, et. 4, cam. 411)
Luni Marti Miercuri Joi Vineri
8.00 - 13.00 8.00 - 13.00 8.00 - 13.00 8.00 - 13.00    -

Noutati

«Înapoi

Simpozion Restaurari

Vineri 29 iunie 2015, Palatul Culturii din Ploiesti a gazduit Simpozionul "MONUMENTE RESTAURATE - MARTURII ALE PATRIMONIULUI NATIONAL", organizat de SC PROCONSTRUCT Ploiesti.

In cadrul evenimentului a avut loc semnarea in cadru festiv a Protocolului de afiliere a U.N.R.M.I. (Uniunea Nationala a Restauratorilor de Monumente Istorice) la Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii.

A urmat vernisajul expozitiei care surprinde aspecte din etapele de  restaurare a monumentelor (95 de obiective din 28 de judete, la lucrarile de restaurare participand un numar de aproximativ 600 de oameni).

Conferinta de presa a debutat cu comunicarea domnului arhitect Calin Hoinarescu, "Restauratorul de monumente istorice intre mestesugar si filozof", care a subliniat calitatile esentiale ale maestrului de a "aduna cele risipite si de a raspandi lumina", urmand doamna Magdalena Banu care a prezentat "Importanta cercetarii chimice, biologice si mineralogice in restaurarea monumentelor", si presedintele UNRMI, arhitect Daniel Sabau, cu "Reconstituirea Portii de Sud a Castrului Roman de la APULUM". 

Societatile HASIT, ALGABETH si KERAKOLL, in calitate de producatori de materiale in domeniul restaurarii si-au prezentat propriile produse, ca si sisteme si solutii destinate lucrarilor specifice de restaurare a monumentelor istorice.

Gasiti aici fotografii din cadrul evenimentului.