Browsere recomandate
Pentru o experienta cat mai placuta va recomandam sa utilizati unul dintre urmatoarele navigatoare web:
| Internet Explorer (v8+) |
| Firefox (v3.5+) |
| Google Chrome (v9+) |
PROCEDURA de LUCRU
IN ATENTIA PRIMARIILOR, PERSOANELOR FIZICE SI JURIDICE
MOD DE LUCRU CU PUBLICUL
Documentatiile pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizatiilor de construire/desfiintare precum si a avizelor structurii de specialitate pentru emiterea certificatelor de urbanism si a autorizatiilor de construire/desfiintare se vor trimite prin posta NUMAI dupa confirmarea electronica de acceptare a dosarului depus pe portalul www.siugrc-cjph.ro.
Dosarele vor fi verificate la Biroul Unic, iar daca sunt complete se vor stabili taxele aferente. Taxele se vor plati in contul RO21TREZ52121160203XXXXX, CIF 2842889.
Dosarele trimise prin posta vor avea atasata la exterior confirmarea de acceptare a dosarului1 emisa de Consiliul Judetean Prahova prin portal (iar in interior dovada de achitare a taxei).
Pentru obtinerea confirmarii electronice se va consulta adresa de mail a deponentului.
DOSARELE CARE NU INDEPLINESC ACEASTA CONDITIE NU VOR FI INREGISTRATE LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA.
Va multumim.
Bine aţi venit!
Vă mulţumim că aţi accesat portalul Structurii Arhitect Şef din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, creat în cadrul proiectului SIUGRC - "SISTEM INTEGRAT DE URBANISM PENTRU GESTIONAREA RELAŢIEI CU CETĂŢENII".
Proiectul a fost finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE) 2007 – 2013, Axa Prioritară III "Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru Sectoarele Privat şi Public", Domeniul de Intervenţie 2 "Dezvoltarea şi Creşterea Eficienţei Serviciilor Publice Electronice".
Pus la dispoziţia dumneavoastră pentru a va facilita relaţia cu Consiliul Judeţean Prahova în domeniul urbanism şi amenajarea teritoriului, Portalul SIUGRC vă oferă următoarele servicii electronice:
- informare,
- descărcare formulare, consultare documentaţii în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului (PUG, PUZ, PUD, PATJ),
- consultare legislaţie în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului,
- posibilitatea de transmitere de cereri şi documentaţii specifice domeniului urbanistic,
- urmărirea stadiului de rezolvare a cererilor înregistrate,
- primirea de notificări privind dosarele personale, posibilitatea de a răspunde la aceste notificări şi de a încărca documentele solicitate pentru completarea dosarelor
- solicitarea de audienţe,
- facilităţi de comunicare cu personalul structurii Arhitectului Şef pe categoriile de activitate care intră în competenţa acestuia,
- consultarea populaţiei pentru documentaţiile de amenajarea teritoriului şi, după caz, pentru documentaţiile de urbanism
Paginile care prezintă informaţii de interes general sunt accesibile în mod direct vizitatorilor, pentru accesarea celorlalte pagini fiind necesară înscrierea şi autentificarea în sistem.
În plus, pentru explicitarea paşilor din procedura de lucru cu acest portal, aveţi la dispoziţie tutoriale video accesibile atat din secţiunea Linkuri utile, cat si in context, in paginile portalului.
Vă mulţumim încă o dată ca vă aflaţi pe pagina portalului Sistemului Integrat de Urbanism pentru Gestionarea Relaţiei cu Cetăţenii (SIUGRC), pe care veţi fi oricând binevenit!
Arhitect Şef
Noutati
Simpozion Restaurari
Vineri 29 iunie 2015, Palatul Culturii din Ploiesti a gazduit Simpozionul "MONUMENTE RESTAURATE - MARTURII ALE PATRIMONIULUI NATIONAL", organizat de SC PROCONSTRUCT Ploiesti.
In cadrul evenimentului a avut loc semnarea in cadru festiv a Protocolului de afiliere a U.N.R.M.I. (Uniunea Nationala a Restauratorilor de Monumente Istorice) la Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii.
A urmat vernisajul expozitiei care surprinde aspecte din etapele de restaurare a monumentelor (95 de obiective din 28 de judete, la lucrarile de restaurare participand un numar de aproximativ 600 de oameni).
Conferinta de presa a debutat cu comunicarea domnului arhitect Calin Hoinarescu, "Restauratorul de monumente istorice intre mestesugar si filozof", care a subliniat calitatile esentiale ale maestrului de a "aduna cele risipite si de a raspandi lumina", urmand doamna Magdalena Banu care a prezentat "Importanta cercetarii chimice, biologice si mineralogice in restaurarea monumentelor", si presedintele UNRMI, arhitect Daniel Sabau, cu "Reconstituirea Portii de Sud a Castrului Roman de la APULUM".
Societatile HASIT, ALGABETH si KERAKOLL, in calitate de producatori de materiale in domeniul restaurarii si-au prezentat propriile produse, ca si sisteme si solutii destinate lucrarilor specifice de restaurare a monumentelor istorice.
Gasiti aici fotografii din cadrul evenimentului.