Legislatie
Legislatia ce acopera activitatea institutiei Arhitect Sef din cadrul Consiliului Judetean Prahova
Prezentare structura Arhitect Sef
Prezentarea serviciilor din cadrul structurii Arhitectului Sef si a atributiilor acestora
Ultimele Autorizatii si Certificate emise
Listele cu Autorizatiile de Construire / Desfiintare si Certificatele de Urbanism emise in ultima luna calendaristica

In atentia utilizatorilor acestui portal

Incepand din data de 01.06.2023, portalul SIUGRC (Sistem Integrat de Urbanism pentru Gestionarea Relatiei cu Cetatenii) nu va mai fi operational si conturile de utilizator nu vor mai putea fi folosite. Utilizatorii actuali isi vor crea conturi de utilizatori pe noua platforma.

Aceasta platforma a fost creata in cadrul proiectului Sistem  Informatic Integrat format din Urbanism si Amenajarea Teritoriului, Cai rutiere judetene, portal Web.

Accesabil la adresa https://saas.ingeea.ro/Ingeea_CJPrahova_Public/Account/Login,

Portalul de servicii electronice din domeniul urbanismului, furnizate de Consiliul Judetean Prahova, va permite depunerea in mediu exclusiv electronic a urmatoarelor solicitari:

-        Cerere Certificat de Urbanism

-        Cerere prelungire Certificat de Urbanism

-        Cerere Autorizatie de Construire

-        Cerere prelungire Autorizatie de Construire

-        Cerere pentru eliberarea Certificatului de Atestare a Edificarii Constructiei

-        Comunicarea privind inceperea executiei lucrarilor

-        Comunicare privind terminarea executiei lucrarilor

-        Cerere aviz CTATU

Hartile si datele care prezinta informatii de interes general din domeniul urbanismului sunt accesibile - in mod direct vizitatorilor, fara a fi necesara inregistrarea si autentificarea in sistem – la adresa: https://saas.ingeea.ro/Ingeea_CJPrahova_Public/Map/MapRun?idMap=5

 

 Arhitect Sef

Program de lucru

Programul de lucru cu cetăţenii - BIROUL UNIC  (intrarea B, et. 4, cam. 411)
Luni Marti Miercuri Joi Vineri
8.00 - 13.00 8.00 - 13.00 8.00 - 13.00 8.00 - 13.00    -

Noutati

«Înapoi

Informare privind lucrările de prospecţiune seismică

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Adresa 19312 din 21.03.2014, referitoare la aplicabilitatea Legii nr. 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcţii, în raport cu prevederile Legii petrolului nr.238/2004 şi a normelor metodologice de aplicare a acesteia, privind executarea, în condiţiile legii, pe baza permisului de prospecţiune, de lucrări de seismometrie pentru stabilirea potenţialului petroligen al perimetrului de prospecţiune, face următoarele precizări:

·         “Lucrările de foraje din domeniul petrolier, prevăzute a fi executate conform avizelor de lucrări emise de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, se autorizează în condiţiile Legii nr. 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

·         Lucrările de prospecţiune seismică – achiziţia de date seismice 2D, 3D – în perimetre de explorare, dezvoltare şi exploatare hidrocarburi, prevăzute a fi executate conform avizelor de lucrări emise de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, prin generarea de unde seismice folosindu-se ca tip de sursă materii explozive detonate în găuri şi/sau metoda Vibroseis, nu intră sub incidenţa Legii nr. 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. ”