PMUD pol de crestere Ploiesti

În cadrul dezvoltării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru polul de creştere Ploieşti a fost elaborată o aplicaţie online pentru participarea publicului.

Cetăţenii oraşului Ploieşti şi cei din comunele aflate în zona polului de creştere sunt invitaţi, în perioada 30 martie 2015 – 30 aprilie 2015, să acceseze aplicaţia, pentru a semnala, din punct de vedere al mobilităţii urbane, o problemă, o propunere de îmbunătaţire sau o apreciere cu privire la un anumit punct, sau mai multe, din zonele frecventate.

Pentru mai multe detalii consultaţi pagina de Facebook a proiectului sau comunicatul de presă.

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica - politici publice

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), in cadrul proiectului „Dezvoltarea capacitatii ANCS de elaborare a politicilor publice in domeniul inovarii si al transferului tehnologic pentru asigurarea unei dezvoltari socio-economice durabile - COD SMIS nr. 24120", a elaborat un instrument pentru evaluarea impactului inovarii si transferului tehnologic (ITT) in plan economic si social.

Ghidul pentru evaluarea impactului inovarii

Inobarometrul - Raportul despre inovare la nivelul regiunilor de dezvoltare  analizeaza si ierarhizeaza capacitatea regiunilor de a crea si mentine un mediu care sustine inovarea la nivelul operatorilor economici.

Microcentrala hidroenergetica - Lunca Cornului

Microhidrocentrale Prahova